Robotmaaier mes voor MTD – 2 messen

44.95 Incl. BTW

Robotmaaier mes voor MTD – 2 messen

44.95 Incl. BTW

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

De robotmaaier mes voor MTD – 2 messen set bevat twee messen. Zo heeft u gelijk een reserve mes ter vervanging liggen. Deze robotmaaier van MTD heeft één stalen mes van 18 centimeter lang die het gras gelijkmatig maait. Het gras wordt echter niet gelijkmatig gemaaid wanneer het robotmaaier mes bot of versleten is. Wanneer hiervan sprake is, moet het mes vervangen worden.

Gratis verzenden bij alle bestellingen in NL

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Webshop-keurmerk

Beschrijving

Robotmaaier mes voor MTD – 2 messen

Een robotmaaier mes moet scherp blijven om uw gazon optimaal te maaien. Het robotmaaier mes voor MTD – 2 messen slijt sneller wanneer het in aanraking komt met stenen en allerlei takjes of door langdurig maaien. Een bot mes van MTD trekt het gras uit uw gazon waardoor uw gazon vol met lelijke plekken komt en het gras niet optimaal gemaaid wordt. Het is afhankelijk van de staat van uw gazon, maar een robotmaaier mes gaat gemiddeld één jaar mee en is dan aan vervanging toe.

Onderhoud van een MTD

Bij de robotmaaier van MTD komt ook een stukje onderhoud kijken. Wij raden aan om de onderkant van de robotmaaier te controleren op vuil en dit schoon te maken. Opgehoopt vuil levert slechte maairesultaten. Controleer om de maand de staat van de robotmaaier en het mes zelf. Door slijtage aan de messen kunnen messen sneller breken. Deze afgebroken stukken komen in het gazon terecht. Dit is slecht voor het gazon en is gevaarlijk voor mensen of dieren die over het gras lopen.

Robotmaaier mes voor MTD vervangen

Na langdurig maaien is het robotmaaier mes voor MTD – 2 messen toe aan vervanging. Met deze messen set heeft u altijd een extra mes ter vervanging liggen. Let op dat u de robotmaaier uitschakelt wanneer u het mes gaat vervangen. Dit doet u door op de aan/uit knop te drukken op de MTD robotmaaier. Voor een stukje veiligheid raden wij aan om handschoenen te dragen aangezien het mes scherp kan zijn. Bij uw MTD zit speciaal gereedschap die het verwijderen van het mes gemakkelijk maakt. In de handleiding staat uitgelegd hoe u dit het beste doet.

Geschikt voor:

  • MTD RX20U

Vandaag besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Wij zorgen dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is.

Extra informatie

Aantal

2 messen

Type robot grasmaaier

MTD RX20U