Robomow TC modellen messen

De TC modellen van Robomow maken gebruik van één maaimes dat uitloopt in drie punten met snijvlakken. Alle Robomow TC modellen messen die geschikt zijn staan in onderstaand assortiment.

Het mes voor de Robomow TC modellen is gemakkelijk zelf te vervangen. Zodra het oude mes bot of gebroken is dan is het aan vervanging toe.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Verschillende sets messen

Er zijn twee verschillende sets verkrijgbaar voor de TC modellen messen. Er is een set met één mes, zodat je direct een mes kan vervangen. Maar er is ook een set met twee messen. Hierdoor heb je altijd een mes ter vervanging en een mes als reserve.

Het mes veilig vervangen

Het mes van de Robomow TC vervangen is gemakkelijk zelf te doen. Zorg dat u altijd eerst de Robomow volledig uitschakelt voordat u onderhoud pleegt. Vervolgens verwijder je eerst de beveiliging zoals aangegeven in de handleiding. En vervangt het mes met behulp van de Robotool en inbussleutel.

Geschikt voor:

- Robomow TC 150 - Robomow TC 300 - Robomow TC 500

Vandaag besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen wij onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Wij zorgen dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is.