Central Park robotmaaier mesjes

Central Park robotmaaier mesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo zijn er stalen en titanium gecoate mesjes. De titanium gecoate mesjes gaan gemiddeld langer mee. Daarnaast zijn de mesjes verkrijgbaar in verschillende aantallen. De mesjes worden altijd per drie stuks vervangen, omdat het maaiblok drie mesjes gelijktijdig gebruikt. Voor het beste maairesultaat vervangt u de mesjes elke 2 a 3 maanden. De Central Park robotmaaiers worden veel verkocht bij bouwmarkten. Denk hierbij aan de Praxis en de Brico.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

Central Park robotmaaier mesjes vervangen

De meeste robotmaaier maken gebruik van een drie messensysteem. Dit wil zeggen dat tijdens het maaien, drie mesjes gelijktijdig gebruikt worden om het gras te maaien. Het is daarom belangrijk om deze drie mesjes altijd op hetzelfde moment te vervangen. Als mesjes te veel slijten dan kunnen ze gaan breken en daardoor kunnen er scherpe delen van de mesjes in het gazon terecht komen. De mesjes zijn gemakkelijk zelf te vervangen met een schroevendraaier. In de handleiding van uw robotmaaier staat exact uitgelegd hoe u dit het beste kunt doen.

Stalen en titanium gecoate mesjes

Er zijn zowel stalen als titanium gecoate mesjes verkrijgbaar. De stalen mesjes zijn 0,6 mm dik en zijn gemaakt van staal. Deze gaan gemiddeld twee maanden mee voordat ze aan vervanging toe zijn. De titanium gecoate mesjes zijn ook 0,6 mm dik maar zijn ook nog titanium gecoat, hierdoor gaan ze gemiddeld drie maanden mee. De mesjes zijn allemaal aan beide kanten geslepen.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.