Perimeterdraad voor Central Park

Perimeterdraad voor Central Park is verkrijgbaar in verschillende typen draad. Zo is het normaal perimeterdraad 2,7 mm dik. Dit is het standaard draad. Er is ook een extra dikke variant verkrijgbaar, deze is 3,4 mm dik. De dikkere draad heeft minder snel last van signaalverlies en is steviger dan de normale variant.

Het perimeterdraad is verkrijgbaar in rollen van 100 meter, 150 meter, 250 meter en 500 meter.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Bekijk hier alle installatie- en reparatie sets:

Perimeterdraad voor Central Park

Met perimeterdraad voor Central Park kunt u gemakkelijk nieuwe maaizones maken of bestaande zones uitbreiden. Het perimeterdraad bakent het maaigebied van de robotmaaier af. Door de draad wordt een signaal gestuurd, dit signaal geeft aan de robotmaaier aan wanneer de grens van de maaizone is bereikt. Hoe u dit perimeterdraad het beste aan kunt leggen staat in de handleiding van uw Central Park robotmaaier. In de meeste gevallen wordt de draad bovengronds aangelegd en om de 50 cm vastgezet met een draadpen. Om te voorkomen dat de draad snel beschadigd kunt u deze ook ondergronds aanleggen.

Extra benodigdheden

Kabeltester Hiermee kunt u snel kabelbreuken opsporen. Zo weet u snel waar de draad gerepareerd moet worden, zonder dat de hele kabel nagekeken hoeft te worden. Kabelverbinders Met kabelverbinders kunt u twee losse stukken draad met elkaar verbinden. Ze worden ook wel koppelstukken of connectors genoemd. Draadpennen Draadpennen zijn een soort haringen. U gebruikt ze om het perimeterdraad vast te zetten in de grond zodat deze niet kan verschuiven. Draadpennen worden ook wel haringen of grondpluggen genoemd. Een draadpen wordt elke 50 centimeter geplaatst om de draad te fixeren. In bochten heeft u meerdere pennen nodig.