Robotmaaier mesjes voor Garden feelings

De Garden feelings robotmaaiers maken gebruik van drie kleine mesjes die gelijktijdig ronddraaien tijdens het maaien. Deze moeten dan ook altijd alle drie gelijktijdig vervangen worden. De mesjes voor deze Aldi robotmaaier zijn verkrijgbaar in verschillende grootte sets. Alle Garden feelings robotmaaier mesjes die geschikt zijn staan in onderstaand overzicht.

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

De verschillende soorten mesjes

Stalen mesjes De stalen robotmaaier mesjes zijn de standaard mesjes, deze worden gemaakt van massief staal en zijn 0.6 mm dik. Deze mesjes gaan gemiddeld 2 maanden mee.   Titanium gecoate mesjes De titanium gecoate mesjes zijn robotmaaier mesjes van betere kwaliteit. Ze gaan langer mee dan de stalen mesjes, zijn steviger, scherper en gaan gemiddeld 3 maanden mee.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.