LandXcape robotmaaier mesjes

LandXcape robotmaaier mesjes zijn eenvoudig zelf te vervangen. Deze robotmaaier gebruikt drie mesjes tegelijkertijd tijdens het maaien. De mesjes zijn dubbel geslepen, zowel onder als boven. Hierdoor geven ze langer een goed resultaat.

Onderstaand vindt u alle mesjes die geschikt zijn voor de LandXcape robotmaaiers.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

De mesjes voor de LandXcape vervangen

De robotmaaiers van LandXcape maken gebruik van een drie messen systeem. Dat wil zeggen dat er drie mesjes op het maaiblok bevestigd zitten die gelijktijdig gebruikt worden tijdens het maaien. Deze drie mesjes moeten dan ook tegelijk vervangen worden zodra de mesjes bot zijn. Als u de robotmaaier omdraait ziet u de mesjes zitten. U schroeft ze eenvoudig los en vervangt ze voor nieuwe mesjes. Schakel altijd eerst de robotmaaier uit en raadpleeg de handleiding van de robotmaaier voordat u de mesjes gaat vervangen. De messen sets worden geleverd inclusief bijbehorende schroefjes.

Verschillende soorten mesjes

De messen sets zijn verkrijgbaar in stalen mesjes of mesjes met een titanium coating. De stalen mesjes zijn van stainless steel en aan beide kanten geslepen, waardoor ze tot wel 2 maanden scherp blijven. De titanium mesjes zijn dubbel geslepen en gaan tot wel 3 maanden mee.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.