Perimeterdraad reparatie sets voor Husqvarna

Op deze pagina vind u alle perimeterdraad reparatie sets voor Husqvarna en een perimeterdraad kabel tester voor het snel lokaliseren van kabelbreuken.
De perimeterdraad reparatie sets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er kleine, middel en grote reparatie sets. In alle reparatie sets zit een combinatie van draadpennen, draadverbinders en perimeterdraad.

De inhoud van de reparatie sets:

  • Klein: 4 draadverbinders,  5 meter kabel en 10 draadpennen.
  • Middel: 6 draadverbinders, 10 meter kabel en 20 draadpennen.
  • Groot: 8 draadverbinders,  20 meter kabel en 40 draadpennen.
Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Het perimeterdraad voor Husqvarna is stuk

Maait uw automower niet meer door kapot perimeterdraad? U kunt dit draad gemakkelijk zelf repareren. Er zijn verschillende manieren om te achterhalen waar het perimeterdraad kapot is. De snelste manier is het gebruik van een kabel tester. Hiermee achterhaalt u snel waar de draad kapot is. U kunt het ook handmatig controleren. Echter vergt dit wel veel tijd. De perimeterdraad word bij deze methode handmatig volledig nagekeken op beschadigingen en breuken.

Het perimeterdraad herstellen

Na het lokaliseren van de breuk is het zaak om deze zo snel mogelijk te repareren. Om de reparatie te starten moet u eerst de oude kabel er tussenuit knippen. Doe dit ruim rondom de breuk zodat u zeker weet dat de gehele breuk verwijderd word. Na het verwijderen van het oude deel van het perimeterdraad kunt u het nieuwe draad hiervoor in de plaats leggen. De losse uiteindes van de draad worden met elkaar verbonden door een draadverbinder. Dit blokje bevat metalen plaatjes en een speciale gel. Door de uiteindes van de kabel hierin te steken en het blauwe gedeelte van het blokje dicht te drukken, word er een connectie gemaakt tussen de twee draden. Deze verbinding is waterdicht. Zijn alle kabelbreuken gerepareerd? Dan kunt u de draad vastzetten met draadpennen en kan uw automower weer maaien.