Robotmaaier mesjes voor Yardforce

De huidige modellen van Yardforce maken allemaal gebruik van 3 mesjes op 1 maaikop. Deze mesjes klappen uit wanneer de robotmaaier gaat maaien, en klappen in wanneer de maaier een obstakel raakt. Het vervangen van de mesjes is gemakkelijk en kost u maar 10 minuten tijd. De mesjes moeten elke 2 a 3 maanden vervangen worden.

Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

De verschillende soorten robotmaaier mesjes voor de Yardforce robot grasmaaier

Stalen mesjes De standaard robotmaaier mesjes zijn gemaakt van massief staal. Ze zijn 0.6mm dik en zijn aan beide kanten geslepen. Deze mesjes gaan gemiddeld 2 maanden mee. Titanium gecoate robotmaaier mesjes Als u op zoek bent naar mesjes van betere kwaliteit dan zijn de titanium gecoate mesjes de goede keuze. Deze mesjes met titanium coating zijn steviger dan de stalen variant, scherper en gaan gemiddeld 3 maanden mee.

Robotmaaier mesjes laten slijpen

Wij raden het af om de mesjes voor uw robotmaaier te laten slijpen. De mesjes zijn standaard al vrij dun en wanneer u deze laat slijpen word het metaal nog dunner waardoor de kans groot is dat ze breken. Deze scherpe stukjes van de mesjes komen tussen het gras terecht, en dit zorgt voor gevaarlijke situaties.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.