Segway Navimow

De Segway Navimow robotmaaier mesjes zijn verkrijgbaar in een stalen of titanium gecoate variant. De titanium gecoate robotmaaier mesjes voor Segway zijn sterker dankzij de coating en gaan daardoor langer mee. Alle mesjes worden in setjes verkocht. Omdat de mesjes altijd in een set van drie, of een veelvoud hiervan, worden vervangen, zijn de sets hier op afgestemd. Voor het beste maairesultaat vervangt u de mesjes gemiddeld elke twee a drie maanden.

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

De Segway Navimow mesjes vervangen

De Segway Navimow maakt gebruik van een maaischijf waar drie mesjes op bevestigd zitten. Deze schijf gaat tijdens het maaien ronddraaien, waardoor de mesjes uitklappen en het gras snijden. Door het snijden van het gras, en het eventueel raken van obstakels zoals steentjes of takjes op het gazon, worden de mesjes op den duur bot en moeten deze vervangen worden. Het vervangen van de mesjes kunt u eenvoudig zelf doen. Schakel bij het vervangen van de mesjes allereerst de robotmaaier volledig uit. Leg de maaier vervolgens ondersteboven. Maak de schroefjes van de mesjes los met een schroevendraaier. Verwijder de schroefjes en de mesjes. Plaats vervolgens de nieuwe mesjes met nieuwe schroefjes en schroef deze vast. Zorg dat de mesjes wel nog vrij kunnen ronddraaien, schroef deze dus niet te vast. Controleer direct de onderkant van de robotmaaier en zorg dat u met een borstel alle grasresten verwijderd. Uw robotmaaier is nu weer klaar om te maaien. Zet de maaier terug op het laadstation en de maaier kan weer gaan maaien.

Robotmaaier mesjes van staal of titanium gecoat?

Robotmaaier mesjes zijn verkrijgbaar in twee varianten. De stalen mesjes en titanium gecoate mesjes. De mesjes zijn beide 0.6mm dik. Het grote verschil zit in de titanium coating. Hierdoor zijn de mesjes steviger en blijven ze langer scherp. De mesjes gaan hierdoor gemiddeld langer mee dan de stalen variant. Het is wel aan te raden om de mesjes regelmatig te controleren. Worden mesjes bot? vervang ze dan direct allemaal. Het is afhankelijk van de frequentie van het maaien, de grootte van het gazon en of er obstakels op uw gazon liggen, hoe lang de mesjes mee gaan. Gemiddeld is dit twee tot drie maanden voordat ze vervangen moeten worden. Vervang dan ook direct de schroefjes. Deze worden bij de mesjes bijgeleverd.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het dezelfde werkdag nog verzonden wordt. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.