Robotmaaier mesjes voor Black & Decker

De robotmaaiers van Black & Decker maken gebruik van één langwerpig en dun robotmaaier mes. Het mes heeft aan beide uiteinden snijvlakken. Onderstaand vindt u ons gehele assortiment Black & Decker robotmaaier messen. Wij raden aan om in ieder geval één keer per jaar het mes te vervangen. Dit is ook afhankelijk van hoe vaak u maait, hoe groot uw gazon is en hoeveel obstakels, zoals steentjes of takjes, er op uw gazon liggen.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

Black & Decker robotmaaier messen

De messen voor de Black & Decker robotmaaiers zijn stevig en gaan lang mee. Gemiddeld worden deze messen eens per maaiseizoen vervangen. Dit kan soms vaker nodig zijn omdat dit ook afhankelijk is van het gebruik van de robotmaaier en de oppervlakte van het te maaien gazon. Om een optimaal maairesultaat te behouden is het nodig om altijd met een scherp mes te maaien. Zo beschadigd uw gazon niet en wordt het gras gelijkmatig gemaaid. Controleer daarom regelmatig de staat van het mes. Raadpleeg, voor het vervangen en het controleren van het mes, de handleiding van uw Black & Decker robotmaaier.

Black & Decker robotmaaier messen slijpen?

Het slijpen van robotmaaier messen raden wij af. Dit heeft meerdere redenen. Wanneer u een mes slijpt wordt het mes namelijk dunner. Doordat het mes dunner wordt na het slijpen, neemt de kans dat het mes breekt ook toe. Wanneer het mes breekt kunnen er scherpe stukken mes in uw gazon terecht komen, wat gevaarlijke situaties creëert. Daarnaast beschadigd het mes ook sneller doordat het dunner is. Een beschadigd mes kan uw gazon beschadigen doordat er kale plekken ontstaan of het gazon niet gelijkmatig gemaaid wordt.

Vandaag besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Wij zorgen dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is.