Robotmaaier mesjes voor Worx Landroid

De Worx Landroid robotmaaier mesjes kunt u zelf gemakkelijk vervangen. De mesjes voor de Landroid modellen zijn aan twee kanten geslepen. Waardoor ze langer een goed resultaat geven. Op deze pagina staan alle mesjes voor de Landroid modellen in onze collectie. Online bestellen is net zo gemakkelijk als het monteren van de mesjes, wat allebei binnen de kortste keren gebeurd is.

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Robotmaaier mesjes van de Worx Landroid robotmaaiers vervangen

Het is afhankelijk van het model Worx Landroid dat u heeft hoeveel mesjes deze gebruiken. Er zijn modellen die 3 mesjes gebruiken op de maaikop, maar er zijn ook modellen die 4 mesjes tegelijkertijd gebruiken. Als u de robotmaaier omdraait kunt u zien hoeveel mesjes er op de maaikop zitten, u kunt het ook terug vinden in de handleiding van uw Worx Landroid. Deze mesjes moeten altijd op hetzelfde moment vervangen worden om een optimaal resultaat te behouden. De schroefjes waarmee de mesjes bevestigd worden, zijn bijgeleverd bij de nieuwe mesjes. Zo kunt u de robotmaaier netjes onderhouden en telkens voorzien van nieuwe mesjes en schroefjes.

Verschillende soorten mesjes

Er zijn 2 verschillende soorten mesjes te bestellen. Stalen mesjes of titanium gecoate mesjes. Stalen mesjes zijn gemaakt van 0.6mm dik massief staal. Ze zijn aan beide kanten geslepen en blijven tot wel 2 maanden scherp. De titanium gecoate mesjes zijn ook 0.6mm dik en titanium gecoat. Deze mesjes zijn vlijmscherp, ook aan beide kanten geslepen en gaan tot wel 3 maanden mee.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.