Worx Landroid M700 WR142E robotmaaier mesjes

Alle Worx Landroid M700 WR142E robotmaaier mesjes vind u op deze pagina. De Worx Landroid maakt gebruik van één maaiblok waar drie mesjes op gemonteerd zitten. Deze mesjes draaien gelijktijdig rond waardoor het gras gemaaid wordt. Omdat deze mesjes gelijktijdig gebruikt worden moeten ze dan ook alle drie tegelijkertijd vervangen worden.

Er zijn messen sets verkrijgbaar in staal en titanium. De stalen mesjes gaan gemiddeld twee maanden mee, en zijn iets goedkoper dan de titanium mesjes. De titanium messen gaan langer mee doordat ze langer scherp blijven en zijn steviger. Deze gaan dan ook gemiddeld drie maanden mee.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Worx Landroid M700 robotmaaier mesjes

Deze robotmaaier van Worx Landroid is een populaire achtertuin grasmaaier. Zodoende is het ook belangrijk om de mesjes goed scherp te houden, zodat deze niet breken. Gelukkig is dat heel gemakkelijk te doen door elke twee tot drie maanden deze mesjes te vervangen. In onze sets zijn de bijbehorende schroefjes inbegrepen, die u samen met de mesjes moet vervangen. Onze collectie bestaat uit messen van staal en stalen robotmaaier mesjes met een titanium coating. Deze speciale titanium coating messen zijn aan alle scherpe kanten gecoat en kunnen tot wel drie maanden mee gaan. Wij leveren meerdere grootte sets, zodat er altijd een geschikte set voor u tussen zit. Door in bulk te kopen kunt u veel geld besparen. Onze standaard sets lopen van 3 tot 90 mesjes, maar bent u op zoek naar een groter aantal robotmaaier mesjes, neem dan contact met ons op. Dan kijken we wat we voor u kunnen doen.