Robotmaaier mesjes voor Powerworks

De Powerworks robotmaaiers maken gebruik van 3 kleine robotmaaier mesjes. Deze mesjes zijn bevestigd aan één maaischijf onder de robotmaaier. Deze mesjes slijten na verloop van tijd en moeten dan vervangen worden. Gemiddeld moeten de Powerworks robotmaaier mesjes elke 2 a 3 maanden vervangen worden, afhankelijk van het gebruik.

Show Filters

Visualizzazione di 17 risultati

Show Filters

Visualizzazione di 17 risultati

Selecteer hier uw type robotmaaier:

Powerworks robot grasmaaier mesjes

Nadat de robotmaaier al een tijd gemaaid heeft, worden na verloop van tijd de mesjes bot of slijten ze. Dat de mesjes slijten komt omdat ze gedurende een tijd telkens stukjes gras afsnijden, onderweg liggen er wellicht ook takjes of steentjes in het gazon waar de mesjes tegenaan draaien. Hierdoor slijten de mesjes en worden ze bot of gaan ze stuk. Het is dus belangrijk om regelmatig de staat van uw mesjes te controleren. Gemiddeld worden de mesjes elke twee a drie maanden vervangen. De mesjes zijn verkrijgbaar in staal of titanium gecoate varianten en in verschillende grootte sets. De titanium gecoate mesjes zijn van hogere kwaliteit en gaan daardoor langer mee dan de stalen mesjes.

De Powerworks mesjes zijn gemakkelijk zelf te vervangen

De mesjes dienen altijd alle drie tegelijkertijd vervangen te worden, samen met de bijbehorende schroefjes. Zo geniet u het langste van het beste maairesultaat. De mesjes zijn met behulp van een schroevendraaier eenvoudig zelf te vervangen. In de handleiding van uw robotmaaier staat uitgelegd hoe u dit het beste kunt doen.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.