Robotmaaier mesjes voor Einhell

De robotmaaier mesjes voor Einhell robotmaaiers zijn gemakkelijk zelf te vervangen. De mesjes zijn aan beide kanten geslepen en worden geleverd inclusief bijbehorende schroefjes. Wij adviseren om de mesjes gemiddeld elke 2 a 3 maanden te vervangen, afhankelijk van het gebruik kan dit vaker nodig zijn. Op deze pagina vindt u alle mesjes voor de Einhell robotmaaiers.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

Genieten van een strak gemaaid gazon met Einhell robotmaaiers

Botte mesjes zorgen ervoor dat het gras blijft haken achter de mesjes waardoor het gras niet goed gemaaid kan worden. Doordat het gras niet goed gemaaid wordt kan het gras beschadigen waardoor u lelijke plekken in uw gazon krijgt. Daarom is het noodzakelijk om de mesjes tijdig te vervangen. Wij raden u aan om de mesjes niet te slijpen. De robotmaaier mesjes zijn erg dun en door het slijpen kunnen stukjes van het mes afbreken en in het gazon terecht komen. Dit kan gevaarlijk zijn voor u en voor anderen

Verschillende soorten mesjes

Zoals eerder al aangegeven zijn er verschillende soorten mesjes verkrijgbaar. De standaard stalen mesjes zijn goedkoper en gaan minder lang mee dan de titanium gecoate mesjes. Gemiddeld gaan de stalen mesjes twee maanden mee. De titanium gecoate mesjes gaan gemiddeld een maand langer mee dan de stalen variant, gemiddeld drie maanden dus. De beide varianten van de mesjes zijn dubbel geslepen, zowel aan de onderkant als de bovenkant. Daarnaast worden alle mesjes geleverd inclusief bijbehorende schroefjes.