Robotmaaier mesjes voor Mowox

De robotmaaiers van Mowox maken gebruik van 3 ronddraaiende mesjes. Dit betekent dat er 3 mesjes zijn verbonden aan het maaiblok. Deze 3 mesjes zorgen er voor dat uw gazon netjes en evenredig gemaaid wordt. U blijft het optimale maairesultaat behouden wanneer de robotmaaier mesjes van Mowox scherp blijven. De robotmaaier mesjes slijten sneller wanneer ze in aanraking komen met takjes en steentjes in uw gazon. U kunt de robotmaaier mesjes makkelijk zelf vervangen wanneer deze versleten zijn.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

Selecteer hier uw type robotmaaier:

Het optimale maairesultaat

Een optimaal maairesultaat behouden vergt wat aandacht voor uw gazon en robotmaaier. De robotmaaier mesjes van Mowox slijten sneller wanneer deze in contact komen met obstakels in uw tuin. Verwijder daarom eventuele takjes, steentjes of andere kleine voorwerpen uit uw gazon. Zo voorkomt u dat de mesjes sneller slijten. Ook is het aan te raden om de robotmaaier van Mowox maandelijks te controleren. Na een maand veelvuldig maaien hopen zich grasresten en vuil onder uw robotmaaier op. Dit zorgt er voor dat uw robotmaaier niet goed meer maait. Verwijder bij een maandelijkse controle de grasresten onder uw robotmaaier voor een goed gemaaid gazon. Let op dat u altijd eerst de robotmaaier uitschakelt volgens de instructies in de handleiding.

Zijn er nog andere mesjes voor de Mowox robotmaaier verkrijgbaar?

Er zijn 2 soorten robotmaaier mesjes voor Mowox. De eerste zijn de stalen robotmaaier mesjes die gemiddeld 2 maanden meegaan. De tweede zijn robotmaaier mesjes met een titanium coating. Deze zijn iets sterker en gaan ongeveer tot wel 3 maanden mee. Je kunt deze robotmaaier mesjes kopen in sets van 3 tot wel 90 mesjes.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.