Zoef Robot robotmaaier mesjes

De robotmaaier mesjes voor Zoef Robot robotmaaiers slijten na verloop van tijd. Deze moeten dan vervangen worden voor nieuwe mesjes en schroefjes. Gemiddeld is dit om de twee a drie maanden. De mesjes zijn verkrijgbaar in een stalen variant maar ook in een variant met titanium coating. Alle mesjes worden geleverd inclusief nieuwe schroefjes.

Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

Stalen of titanium gecoate robotmaaier mesjes?

De robotmaaier mesjes voor Zoef Robot robotmaaiers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo zijn er de standaard stalen mesjes maar ook de titanium gecoate mesjes. De titanium gecoate mesjes gaan gemiddeld langer mee dan de stalen mesjes. De mesjes zijn gemakkelijk zelf te vervangen met behulp van een schroevendraaier. Alle mesjes worden geleverd inclusief nieuwe schroefjes, zo kunt u de maaier altijd in topconditie houden met een optimaal maairesultaat.

Een optimaal maairesultaat met de robotmaaier mesjes voor Zoef Robot

Om een optimaal maairesultaat te bereiken zijn er meerdere factoren om rekening mee te houden. Door ervoor te zorgen dat uw gazon vrij blijft van losse takjes, steentjes en andere objecten, zullen uw mesjes ook minder snel bot worden. De mesjes slaan anders tijdens het maaien tegen deze harde objecten aan en beschadigen daardoor sneller. De mesjes zullen wel uit veiligheid inklappen waardoor ze niet vast komen te zitten. Zorg er dus voor dat uw gazon zo veel mogelijk vrij blijft van losliggende obstakels, om zo lang mogelijk van uw mesjes te kunnen genieten. Zorg er daarnaast voor dat u altijd met scherpe mesjes maait omdat hierdoor het gras beter gesneden wordt. Met botte mesjes kan uw gazon beschadigen en krijgt u lelijke plekken in het gazon of wordt het gras niet gelijkmatig gemaaid.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het dezelfde werkdag verzonden wordt.