Robotmaaier messen voor Cub Cadet

Er zijn twee verschillende modellen Cub Cadet robotmaaiers verkrijgbaar. Modellen die één mes gebruiken en modellen die twee messen gelijktijdig gebruiken. Beide modellen beschikken over een stalen mes met een diameter van 28 centimeter. De maaier beschikt over een unieke randmaaimodus zodat u na afloop het gazon niet na hoeft te trimmen. Wij raden aan om de robotmaaier messen voor Cub Cadet elk maaiseizoen te vervangen. Hieronder vindt u alle messen die geschikt zijn voor de robotmaaier van Cub Cadet.

Show Filters

Toont alle 15 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

Een optimaal maairesultaat behalen met de Cub Cadet

Om een optimaal maairesultaat te krijgen raden wij aan om het gazon vrij te houden van kleine obstakels. Denk hierbij aan takjes of steentjes. Door deze obstakels slijten de messen sneller waardoor het maairesultaat slechter wordt. Hierdoor krijgt u lelijke plekken in uw gazon en moet u de messen sneller vervangen.

Cub Cadet messen vervangen

Afhankelijk van de staat en grootte van het gazon raden wij aan om het mes eens per maaiseizoen te vervangen. Zo voorkomt u dat er scherpe delen afbreken en terechtkomen in uw gazon. Het vervangen van het mes is gemakkelijk om zelf te doen. Voor meer info zie de handleiding die inbegrepen is bij de Cub Cadet robotmaaier.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.