Robotmaaier mesjes voor Bosch

Hieronder vindt u alle mesjes die geschikt zijn voor de Bosch Indego robotmaaiers. Dit verschilt van de goedkoopste keuze tot de meest uitgebreide sets, die u gemakkelijk online kunt bestellen. Een Bosch automatische grasmaaier is voorzien van mesjes die gemakkelijk zelf te vervangen zijn, zo is uw Indego robotmaaier snel weer op uw gazon. De Bosch Indego robotmaaiers hebben 1 maaikop met 3 messen. U vervangt dus telkens alle 3 de robotmaaier mesjes tegelijk.

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Waarom moet ik mijn robotmaaier mesjes vervangen?

De robotmaaiers van Bosch zijn voorzien van 1 maaikop, waar 3 vlijmscherpe mesjes op bevestigd zitten. Deze mesjes draaien tegelijkertijd rond wanneer de Bosch Indego aan het maaien is. Deze mesjes snijden het gras in kleine stukjes. Na verloop van tijd worden deze mesjes bot en zijn ze aan vervanging toe. Wij raden aan om de robotmaaier mesjes elke 2 a 3 maanden te vervangen.   De robotmaaier raakt tijdens het maaien ook wel eens obstakels in het gras, zoals takjes, steentjes of andere voorwerpen. Hoewel de mesjes dan wel inklappen om te voorkomen dat ze breken, worden de mesjes hierdoor wel snel bot. Dus zorg dat u uw gras zo vrij mogelijk houd van obstakels, dan gaan uw mesjes het langste mee.   Wanneer u het gras gaat maaien met mesjes die bot zijn, is het risico groot dat uw gazon beschadigd raakt. Het gras blijft namelijk in de botte mesjes steken, waardoor de grassprieten uit het gazon getrokken worden in plaats van gesneden worden. Of uw gazon wordt niet gelijkmatig gemaaid waardoor u ongelijke plekken in het gras krijgt.

Vandaag Robot grasmaaier mesjes besteld, morgen in huis

Een robotgrasmaaier is bedoeld om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om uw gazon netjes te houden. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. De benodigde schroefjes worden standaard bij onze messensets geleverd. Zo vervangt u eenvoudig tegelijkertijd de mesjes en de schroefjes. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.