Bosch Indego 10 C robotmaaier mesjes

De onderstaande messen zijn bestemd voor de Bosch Indego 10 C. Deze robotmaaier maakt gebruik van 3 mesjes die allemaal gelijktijdig vervangen moeten worden voor een optimaal gemaaid gazon. De door ons geleverde messen zijn geschikt voor zowel privaat als professioneel gebruik.

Ons assortiment bestaat uit zowel messen van staal als messen met een titanium coating. Hoewel De Bosch Indego 10 C niet meer geleverd wordt, blijven wij wel de mesjes voor dit product verschaffen, zodat u ongestoord door kunt maaien. De Indego 10 C robotmower maakt constant gebruik van 3 mesjes, die u allemaal elke 2 tot 3 maanden moet vervangen. Gelukkig is het heel erg gemakkelijk om de mesjes zelf te vervangen. Daarnaast leveren wij de benodigde boutjes bij elk setje mesjes.

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Stalen en titanium gecoate mesjes

In onze collectie hebben we zowel mesjes van 100% staal als mesjes met een titanium coating. Het voordeel van de messen met deze coating is dat ze steviger zijn en langer mee gaan. Hierdoor is de kans dat de mesjes breken en op het gras belanden kleiner. Dit is natuurlijk belangrijk omdat de Bosch Indego 10 C een populaire tuinmaaier is.