Robotmaaier mesjes voor Gardena

Wij raden aan om de mesjes elke 2 a 3 maanden te vervangen. De robotmaaier mesjes voor de Gardena robot grasmaaiers zijn in standaard staal te bestellen maar ook een titanium gecoate variant. De titanium gecoate robotmaaier mesjes blijven langer scherp en gaan langer mee dan de stalen mesjes. Alle mesjes worden geleverd inclusief bijbehorende schroefjes.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Alle huidige modellen robotmaaiers van Gardena maken gebruik van 3 vlijmscherpe robotmaaier mesjes. Deze mesjes draaien tegelijkertijd rond waardoor het gras in kleine stukjes gesneden word. Deze mesjes worden na verloop van tijd bot en zijn dan aan vervanging toe. Wij raden af om de mesjes te laten slijpen, door het slijpen worden de mesjes dunner en is de kans groter dat ze snel breken en de gebroken stukjes op het gazon terecht komen. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

Een optimaal maairesultaat met uw robotgrasmaaier

Door uw gazon zo goed mogelijk vrij te houden van takken, steentjes en andere objecten, zorgt u ervoor dat de mesjes minder snel bot worden. Mocht het voorkomen dat er toch een obstakel op het gras ligt, dan klappen de mesjes automatisch in. Dit voorkomt dat de mesjes kunnen breken en er dus scherpe delen achterblijven op het gazon. Daarnaast snijden scherpe mesjes het gras beter. Wanneer de mesjes bot zijn is de kans groot dat er grassprieten in de mesjes blijven haken en zo uit uw gazon geslagen worden. Dit beschadigd uw gazon.

Staal of aluminium robotmaaier mesjes?

Robotmaaier mesjes zijn verkrijgbaar in zowel staal als titanium gecoat. De standaard zijn de stalen mesjes. Deze gaan gemiddeld 2 maanden mee. . De titanium gecoate robotmaaier mesjes blijven langer scherp en zijn steviger dan de stalen mesjes. De titanium gecoate mesjes gaan dan ook gemiddeld 3 maanden mee voordat ze aan vervanging toe zijn. Het is eenvoudig om zelf de mesjes te wisselen van uw robot grasmaaier, met een schroevendraaier schroeft u de mesjes los. Vervang vervolgens de oude mesjes en schroeven voor nieuwe mesjes en schroeven. Let er wel op dat de robotmaaier uitgeschakeld is wanneer u de mesjes vervangt. De schroefjes worden standaard bij de mesjes bijgeleverd.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.