Gardena R160 robotmaaier mesjes

Alle Gardena R160 robotmaaier mesjes die geschikt zijn staan in onderstaande lijst. Dit model robotmaaier gebruikt drie mesjes tegelijkertijd. Het is daarom belangrijk om alle drie de mesjes op hetzelfde moment te vervangen om zo het meeste uit uw Gardena robotmaaier te halen. Vervang de schroefjes tegelijk met de mesjes. De schroefjes worden met de mesjes mee geleverd.

Door scherpe mesjes te gebruiken blijft het gazon gelijkmatig gemaaid. Zo heeft u geen last van uitstekende grassprieten of kale plekken in uw gazon. Deze kale plekken ontstaan door te lang door te maaien met botte messen. De grassprieten blijven achter de botte delen van het mes steken waardoor deze uit het gazon getrokken worden. Botte mesjes hebben ook sneller kans om te breken.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena R160 robotmaaier mesjes

Onze collectie mesjes voor de Gardena R160 robotmaaiers bestaan uit verschillende grootte sets. Zo zijn er sets met 3 mesjes maar ook sets tot wel 90 mesjes. De mesjes zijn verkrijgbaar in twee soorten. Wij hebben stalen messen en messen met een speciale titanium coating. Deze titanium coating zorgt ervoor dat de mesjes langer meegaan en u langer door kunt maaien.