Perimeterdraad reparatie sets voor Honda Miimo

Op deze pagina vind u alle perimeterdraad reparatie sets voor Honda Miimo en een perimeterdraad kabel tester voor het snel lokaliseren van kabelbreuken.
De perimeterdraad reparatie sets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er kleine, middel en grote reparatie sets. In alle reparatie sets zit een combinatie van draadpennen, draadverbinders en perimeterdraad.

De inhoud van de reparatie sets:

  • Klein: 4 draadverbinders,  5 meter kabel en 10 draadpennen.
  • Middel: 6 draadverbinders, 10 meter kabel en 20 draadpennen.
  • Groot: 8 draadverbinders,  20 meter kabel en 40 draadpennen.
Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Het perimeterdraad is stuk, wat nu?

Er zijn twee manieren om te achterhalen waar het perimeterdraad kapot is. De snelste manier is het gebruiken van een kabel tester. Met dit apparaatje kunt u via de zender een signaal door het draad sturen. Door het met de tracer te volgen kunt u snel en gemakkelijk achterhalen waar het signaal ophoud. U kunt er ook voor kiezen om handmatig de breuk te vinden, loop dan het gehele perimeterdraad na op breuken en beschadigingen.

Het draad repareren

Na het lokaliseren van de kabelbreuk kunt u de reparatie starten. Allereerst moet de oude kabel verwijderd worden. Knip de kabel door en neem hier een ruimte marge rondom de breuk om zeker te zijn dat de gehele breuk verwijderd word. U kunt deze oude kabel weggooien. Vervang dit stuk oude kabel door een nieuw stuk draad. Deze oude en nieuwe draad kunt u met elkaar verbinden met behulp van de draadverbinders uit de reparatie set. Deze blokjes kunt u twee uiteindes van kabels insteken. Zodra u het blauwe gedeelte van het blokje indrukt wordt de verbinding verzegeld en kan het signaal weer doorgegeven worden en is de verbinding waterdicht. Loopt het signaal weer door de gehele draad? Dan kunt u de draad fixeren met de draadpennen.