Robotmaaier mesjes voor Florabest

De Florabest Accu maairobot is de robotgrasmaaier van de Lidl. Deze robotmaaier is voorzien van een 3 messen systeem. Dit wil zeggen dat er op de maaikop 3 mesjes bevestigd zitten die het gras snijden. De mesjes voor de Florabest Accu Maairobot kunt u eenvoudig online bestellen. Hieronder vindt u alle mesjes die geschikt zijn voor de robotmaaier van Florabest. Ze zijn eenvoudig te vervangen, waardoor uw maairobot snel weer op uw gazon rijd.

Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

Florabest Accu Maairobot mesjes

Deze mesjes worden na verloop van tijd bot. Dat de Florabest maairobot mesjes bot worden komt doordat de maaier meerdere malen per week kleine stukjes van het gras afsnijd. Tevens liggen er tussen het gras vaak steentjes, takjes en andere objecten waar de robotmaaier tegenaan komt. Het is daarom ook aan te raden om eens in de 2 a 3 maanden de mesjes te vervangen. Er zijn verschillende mesjes verkrijgbaar, staal of aluminium. Stalen mesjes zijn goedkoper, maar gaan minder lang mee (tot 2 maanden). Titanium gecoate robotmaaier mesjes zijn van hogere kwaliteit en daardoor steviger en scherper. Dit is ook meteen de reden waarom deze mesjes gemiddeld een maand langer meegaan, gemiddeld gaan deze maairobot mesjes namelijk 3 maanden mee.

Het vervangen van de Florabest robotmaaier mesjes

De mesjes moeten altijd alle 3 tegelijk vervangen worden, samen met de schroefjes. Wanneer de mesjes te lang gebruikt worden wordt de kans groter dat ze breken. Wanneer er stukjes afbreken komen deze scherpe deeltjes in het gras terecht, waardoor gevaarlijke situaties ontstaan.   De mesjes zijn gemakkelijk zelf te vervangen met behulp van een schroevendraaier. 1. Schakel de maairobot uit. 2. Draai de maairobot om en schroef met een schroevendraaier de oude mesjes en schroefjes los en verwijder deze. 3. Verwijder meteen alle grasresten en troep aan de onderkant van de maaier zodat deze weer schoon het gazon op kan. 4. Plaats de nieuwe Florabest robotmaaier mesjes en bevestig deze met de nieuwe schroefjes. 5. Plaats de robot weer terug op zijn plek en hij is weer klaar om het gras te maaien!

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.