Ecovacs robotmaaier mesjes

Zijn de robotmaaier mesjes voor uw Ecovacs robotmaaier aan vervanging toe? Nieuwe mesjes zijn in diverse soorten en sets verkrijgbaar. De Ecovacs robotmaaier maakt gebruik van drie mesjes op één maaiblok. Hierdoor dienen de mesjes ook altijd per drie vervangen te worden. Onderstaand vindt u alle robotmaaier mesjes die geschikt zijn voor Ecovacs robotmaaiers.

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

Ecovacs robotmaaier mesjes

Robotmaaiers zijn ontworpen met het oog op precisie en gemak. Elk mesje is gemaakt van hoogwaardige materialen om het gras regelmatig en gelijk te snijden. Weten wanneer u de mesjes van uw robotmaaier moet vervangen is essentieel voor de kwaliteit van het maaien. Controleer de robotmaaier mesjes dan ook geregeld. Gemiddeld gaan de meeste mesjes twee a drie maanden mee, afhankelijk van het soort mes. Hoe lang de mesjes exact meegaan verschilt per tuin. De frequentie van het maaien, de grassoort en het terrein hebben veel invloed op hoe lang een mesje mee gaat. Als u merkt dat uw gazon er onregelmatig gemaaid uitziet of rafelige randen heeft, is de kans groot dat de messen bot of beschadigd zijn.

De robotmaaier mesjes voor Ecovacs zelf vervangen

Je hoeft geen doe-het-zelver te zijn om robotmaaier mesjes te vervangen. Met een schroevendraaier heeft u de mesjes gemakkelijk en snel vervangen door nieuwe en kan uw robotmaaier in een mum van tijd weer aan de gang. U schroeft de oude schroefjes los en verwijdert de oude mesjes. Vervolgens vervangt u ze gemakkelijk voor de nieuwe mesjes en schroefjes. In de handleiding van uw robotmaaier staat precies uitgelegd hoe u dit het beste aanpakt.