Robotmaaier mesjes voor McCulloch

Hieronder staan alle mesjes die geschikt zijn voor de robotgrasmaaiers van McCulloch. Voor een optimaal resultaat is het verstandig om de robotmaaier mesjes elke 2 tot 3 maanden te vervangen. Wanneer u de mesjes vervangt, vervang ze dan steeds alle 3 tegelijk.

Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

De robotgrasmaaier mesjes voor McCulloch robotmaaiers

De robotmaaiers van McCulloch hebben 1 grote maaikop waar 3 mesjes aan bevestigd zitten. Deze mesjes draaien tegelijkertijd rond en vermalen zo het gras tot kleine stukjes. Wanneer de McCulloch robotmaaier een obstakel tegenkomt, klappen deze mesjes in. Dit om te voorkomen dat de mesjes breken. De mesjes van uw McCulloch robotmaaier kunt u gemakkelijk zelf vervangen. Het is goedkoper om de mesjes zelf te vervangen en dit neemt maar 10 minuten in beslag. Wij raden het af om de mesjes te laten slijpen, hierdoor kunnen de mesjes namelijk snel breken. De gebroken stukjes van de mesjes belanden vervolgens in het gazon en dit zorgt voor gevaarlijke situaties.

Stalen of titanium gecoate robotmaaier mesjes?

Wij raden aan om de mesjes alle 3 tegelijk te vervangen. Zo blijven alle mesjes altijd scherp genoeg om het gras netjes bij te houden. Gemiddeld gaan robotmaaier mesjes 2 maanden mee wanneer u de standaard stalen variant koopt. Er zijn ook titanium gecoate mesjes verkrijgbaar. Deze zijn scherper en steviger waardoor ze gemiddeld een maand langer meegaan. Wij leveren de bijbehorende schroefjes ook altijd bij de mesjes. Zodat u zowel de mesjes als de schroefjes elke keer kunt vervangen.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.