Robotmaaier mesjes voor Belrobotics

De mesjes van uw Belrobotics robotmaaiers zelf vervangen is gemakkelijk. Het is goedkoper om dit zelf te doen en het kost niet veel tijd. De mesjes moeten elke twee tot drie maanden vervangen worden. Want zo zorgt u voor een optimaal resultaat. Voor de bigmow zijn dit 15 mesjes, voor de Farmow zijn dit ook 15 robotmaaier mesjes, de Parcmow heeft 9 mesjes en de Greenmow heeft er 6.

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Selecteer hier uw type robotmaaier:

De maairobots van Belrobotics

De robotmaaiers van Belrobotics hebben 2 tot 5 zwevende maaikoppen. Elke kop heeft 3 messen die het gras vermalen tot kleine stukjes. Wanneer de maairobot een obstakel tegenkomt, klappen deze mesjes in. Dit om te voorkomen dat ze afbreken en scherpe delen in het gras terecht komen. Wij raden af om de mesjes te laten slijpen, want dan kunnen ze sneller breken. Gebroken mesjes kunnen op het gazon belanden. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen. De Bigmow en Bigmow connected hebben 5 maaikoppen met elk 3 mesjes en gebruikt daardoor 15 mesjes tegelijk. De Farmow van Belrobotics heeft ook 5 maaikoppen met 3 mesjes en dus ook 15 mesjes die tegelijkertijd draaien. De Parcmow en Parcmow connected van Belrobotics hebben 3 maaikoppen met 3 mesjes en daardoor 9 mesjes die tegelijk worden gebruikt. De Greenmow en Greenmow connected van Belrobotics hebben 2 maaikoppen van 3 mesjes waardoor deze 6 messen tegelijkertijd gebruikt. Wij raden aan om de robotmaaier mesjes altijd tegelijkertijd te vervangen, evenals de schroefjes waar de mesjes mee bevestigd worden. De schroefjes worden meegeleverd bij de mesjes.

Vandaag Robot grasmaaier mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier is dat het zo min mogelijk inspanning kost om uw gazon netjes te houden. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.