Retourneren

Mesjes retourneren is uiteraard geen probleem, dit kan binnen 14 dagen na de aankoop van uw product.
Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. U ontvangt het volledige aankoop bedrag binnen 5 werkdagen terug.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Kiest u ervoor de robotmaaier mesjes te ruilen tegen een andere maat of soort dan sturen wij de nieuwe mesjes direct wanneer de oude ontvangen zijn. Zo hopen we dat u de juiste soort robotmaaier mesjes alsnog snel in huis heeft. Als hier eventueel extra kosten aan verbonden zijn of, nemen we eerst contact met u op. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor een omgekeerde situatie. Dus mocht u een ander product nodig hebben wat minder kost, dan nemen we contact met u op. Zo willen we garanderen dat u daadwerkelijk waar krijgt voor uw geld. En dat we daadwerkelijk de juiste producten, voor de juiste prijs bij u krijgen.

Stuur ons een bericht

Retourneren dient u altijd vooraf te melden via info@robotmaaier-mesjes.be vermeld hierbij altijd het order nummer en de rede van het retourneren.

Wij vergoeden alleen onze eigen verzendkosten. Niet de verzendkosten voor het retourneren. Wanneer de rede van retourneren onze fout is zullen wij uiteraard ook de verzendkosten voor het retourneren vergoeden. Hiervoor hebben we het order nummer nodig. Zo kunnen we precies uitzoeken wat er precies mis ging met uw order.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze bij u te houden als u contact met ons opneemt. Dit maakt het allemaal wat gemakkelijker voor onze klantenservice. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de juiste robotmaaier mesjes zo snel mogelijk naar u onderweg zijn. Onze customer service is elke dag vanaf half 9 tot half 6 voor u beschikbaar, dus ook voor vragen over een eventuele retourenring.

Het is ook mogelijk de modelovereenkomst te gebruiken. Klik hier voor de modelovereenkomst.

Gratis verzenden

Bij alle bestellingen in Nederland

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.

Uitstekende klantenservice

Wij helpen u graag bij eventuele problemen met de mesjes of het perimeterdraad.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via iDeal, Paypal, Bancontact of Creditcard.