Perimeterdraad reparatie sets

Op deze pagina vind u alle perimeterdraad reparatie sets en een perimeterdraad kabel tester voor het snel lokaliseren van kabelbreuken. De perimeterdraad reparatie sets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er kleine, middel en grote reparatie sets. In alle reparatie sets zit een combinatie van draadpennen, draadverbinders en perimeterdraad.

De inhoud van de reparatie sets:

  • Klein: 4 draadverbinders, 5 meter kabel en 10 draadpennen.
  • Middel: 6 draadverbinders, 10 meter kabel en 20 draadpennen.
  • Groot: 8 draadverbinders, 20 meter kabel en 40 draadpennen.

Minimaliseer knaagschade met onze visolie vrije perimeterdraad en voorkom tevens slijtage dankzij de UV- en vochtwerende coating.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 138 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 138 resultaten wordt getoond

De reparatie set gebruiken

Om de reparatie set te kunnen gebruiken moet u eerst uitvinden waar de kabelbreuk zit. Dit kan gemakkelijk met een kabel tester, maar u kunt dit ook handmatig doen door zelf de gehele kabel te controleren op breuken, beschadigingen of kortsluiting. Zodra de breuk gevonden is kan de reparatie beginnen. U begint met het verwijderen van de kapotte kabel en vervangt deze voor een nieuw stuk kabel. Deze kabel zet u vast met de bijgeleverde draadverbinders door de uiteindes in het blokje te steken en het blauwe gedeelte van het blokje dicht te klikken. Zet de draad daarna vast met de draadpennen om deze in de grond vast te zetten.

Visolie vrij perimeterdraad met UV- en vochtbestendige coating

Wanneer kabels visolie bevatten trekken deze ongedierte aan. Daarom raden wij aan om een visolie vrije kabel te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk dat het perimeterdraad een UV en vochtwerende coating heeft.  Wanneer een kabel geen UV en vochtwerende coating heeft dan droogt deze na verloop van tijd uit. Waardoor de isolatie uitdroogt en het perimeterdraad uiteindelijk permanent beschadigd raakt. Hierdoor functioneert uw perimeterdraad na verloop van tijd niet meer, met signaalverlies tot gevolg. Onze perimeterdraden zijn daarom visolie vrij en voorzien van een UV- en vochtbestendige coating.