Robotmaaier mesjes voor Husqvarna Automower

De Husqvarna Automower maait het gazon vaak en minimaal. Dit zorgt ervoor dat uw gazon mooi en gezond blijft. Om deze kwaliteit te kunnen behouden is het belangrijk dat de mesjes elke 2 a 3 maanden vervangen worden.

Onze mesjes worden altijd geleverd inclusief de bijbehorende schroefjes, zodat u zowel de schroeven als de Automower mesjes gelijktijdig kunt vervangen. Wij hebben naast de standaard stalen mesjes ook titanium gecoate mesjes en de endurance mesjes voor uw Husqvarna Automower.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

De Husqvarna Automower maakt gebruik van 3 ronddraaiende messen. Deze Automower mesjes zijn eenvoudig zelf te vervangen. Met behulp van een schroevendraaier schroeft u de mesjes snel los en vervangt deze met de nieuwe Automower mesjes en schroefjes. U vervangt de mesjes al binnen 10 minuten tijd.

Het optimale resultaat met de Automower mesjes voor uw Husqvarna Automower

Uw robotmaaier heeft een ingebouwde beveiliging voor de mesjes. Wanneer de robotmaaier een obstakel raakt in het gras, klappen de mesjes in. Dit voorkomt dat de mesjes snel breken en in uw gazon terecht komen. Als u uw gazon zo goed mogelijk vrij houdt van takken, stenen en andere objecten, voorkomt u dat de mesjes snel bot worden. Het is belangrijk dat de Automower altijd goede en scherpe mesjes heeft. Een robot grasmaaier maait meerdere malen per week een klein stukje van het gras af. Dit is beter voor het gazon. Maar wanneer de mesjes bot zijn blijft het gras in de mesjes haken, waardoor het uw gazon kapot kan trekken. Het is daarom verstandig om elke 2 a 3 maanden de Automower mesjes te vervangen voor nieuwe mesjes.

Welke Automower mesjes moet ik kopen?

Er zijn robotmaaier mesjes te verkrijgen die van staal of aluminium gemaakt zijn. Deze zijn in zowel de klassieke uitvoering als de endurance versie te krijgen. De stalen mesjes zijn goedkoper in aanschaf, maar gaan ook minder lang mee doordat ze sneller bot worden. De titanium gecoate mesjes zijn extra stevig en blijver langer scherp. Ze gaan gemiddeld een maand langer mee dan de stalen mesjes. Daarnaast zijn er naast de standaard mesjes ook endurance mesjes voor Husqvarna robotmaaiers verkrijgbaar. Dankzij dit nieuwe ontwerp worden alle snijzijden van het mesjes benut en hebben de mesjes meer bewegingsvrijheid. Hierdoor kunt u nog langer genieten van een net gazon, de mesjes gaan namelijk tot wel twee keer langer mee dan de klassieke mesjes. De endurance mesjes voor Husqvarna slijten ook veel gelijkmatiger waardoor de kans op breken minder is.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.