Husqvarna Automower 330X robotmaaier mesjes

Alle Husqvarna Automower 330X robotmaaier mesjes staan in onderstaande lijst. De Automower maakt gebruik van drie mesjes die gelijktijdig gebruikt worden. Daarom moeten ze ook altijd tegelijkertijd vervangen worden. De mesjes worden geleverd inclusief bijbehorende schroefjes. Zo kunt u zowel de mesjes als de schroefjes altijd gelijktijdig vervangen.

Scherpe messen geven een beter maai resultaat en maaien het gras gelijkmatig. Zo heeft u geen last van uitstekende grassprieten. De mesjes zijn gemakkelijk zelf te vervangen met behulp van een schroevendraaier.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Husqvarna Automower 330X robotmaaier mesjes

Onze messen sets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo hebben wij kleine sets van 3 mesjes tot extra grote sets met 90 mesjes. Elke set bevat ook schroefjes zodat u de messen en schroefjes tegelijk kunt vervangen. De mesjes zijn verkrijgbaar in staal of titanium. De titanium messen zijn steviger en gaan daardoor langer mee. Door een groter aantal mesjes te kopen bespaart u op de kosten en grijpt u nooit mis op mesjes. Bent u echter op zoek naar een grotere set? Neem dan gerust contact met ons op en we zorgen dat uw order op maat binnen no time bij u aan huis is.