Ferrex robotmaaier mesjes

De Ferrex robotmaaiers maken gebruik van drie Ferrex robotmaaier mesjes die gelijktijdig ronddraaien. De drie mesjes zijn bevestigd op een maaiblok en zijn eenvoudig zelf te vervangen. Met een schroevendraaier kost dit hooguit 10 minuten van uw tijd. Door altijd met scherpe mesjes te maaien behoudt u een mooi en gezond gazon. De mesjes worden geleverd inclusief bijbehorende schroefjes.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 32 resultaten wordt getoond

Selecteer hier uw type robotmaaier:

Een optimaal maairesultaat met uw Ferrex robotmaaier

De Ferrex robotmaaiers hebben een maaisysteem waarbij de mesjes inklappen over het maaiblok zodra zij obstakels raken. Dit voorkomt dat de mesjes snel breken en in uw gazon terecht komen. Mesjes worden ook sneller bot wanneer deze in contact komen met obstakels. Zorg daarom altijd dat uw gazon zo vrij mogelijk is van obstakels als takjes, steentjes en andere objecten. Zo gaan uw mesjes het langste mee. Het is belangrijk om altijd met scherpe mesjes te maaien. Scherpe mesjes snijden meerdere malen per week een klein stukje van het gras af. En voeden met deze kleine stukjes direct de bodem. Botte mesjes kunnen uw gazon beschadigen. Het gras blijft achter de botte delen van de mesjes steken en worden daardoor uit het gazon getrokken. Dit kan voor lelijke plekken in uw gazon zorgen. Daarnaast kunnen botte mesjes sneller breken, wat gevaarlijk is als deze scherpe delen in uw gazon terecht komen.

Stalen of titanium gecoate robotmaaier mesjes kopen?

De robotmaaier mesjes zijn verkrijgbaar in stalen en titanium gecoate variant. De stalen mesjes zijn goedkoper maar gaan ook minder lang mee en slijten dus sneller. De titanium gecoate mesjes hebben een speciale coating waardoor ze extra stevig zijn en langer scherp blijven. Deze mesjes gaan gemiddeld een maand langer mee dan de stalen mesjes.

Vandaag mesjes besteld, morgen in huis

De bedoeling van een robotmaaier was dat het zo min mogelijk inspanning zou kosten. Daarom doen we onze uiterste best om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Onze messensets bevatten daarom de benodigde schroeven. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Verder zorgen we dat als u uw product vandaag voor vier uur besteld heeft, het de volgende werkdag al bij u thuis is. We verzenden de mesjes via de standaard post. Zo hoeft u niet op uw bestelling te wachten.