Husqvarna Automower 435x AWD

Deze mesjes sets zijn geschikt voor de Husqvarna Automower 435x AWD. De Automowers van Husqvarna maken gebruik van een maaiblok waar drie mesjes op bevestigd zitten. Deze mesjes draaien tegelijkertijd rond waardoor het gazon netjes en gelijkmatig gemaaid wordt. Zijn de mesjes bot of gebroken? Vervang deze dan direct om het beste maairesultaat te behouden.

De mesjes zijn verkrijgbaar in staal of titanium. Titanium mesjes gaan langer mee en zijn steviger waardoor de kans op breken kleiner is.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Husqvarna Automower 435x AWD robotmaaier mesjes

Al onze messen zijn gelijkwaardig aan de extra messen die bijgeleverd worden door Husqvarna en het is net zo gemakkelijk om deze messen te vervangen als de originele messen. Ons assortiment bestaat uit zowel 100% stalen mesjes als mesjes met een speciale titanium coating. Om het breken van de mesjes te voorkomen, raden wij aan om de mesjes elke twee tot drie maanden te vervangen. Ons assortiment bevat verschillende grootte sets, zodat u tot een geheel maaiseizoen mee kan. De kleinste sets in onze collectie zijn sets van drie, inclusief de bijbehorende schroeven. Onze grootste standaard set omvat 30 mesjes en bijbehorende schroeven. Mocht u op zoek zijn naar een grotere set of een specifiek aantal, neem dan vooral contact met ons op.