Husqvarna Automower 315X

Alle mesjes voor de Husqvarna Automower 315X robotmaaiers zijn onderstaand te vinden. Deze robotmaaier heeft drie mesjes die elke twee tot drie maanden vervangen moeten worden om de uitstekende maairesultaten te behouden. Daarnaast is de kans op gebroken mesjes veel kleiner als deze goed onderhouden worden.

Scherpe messen maaien het gras ook nog eens beter, waardoor u geen last heeft van een gazon dat oneven gemaaid is, of uitstekende grassprieten heeft. Het is erg gemakkelijk om deze mesjes zelf te vervangen, mede omdat de benodigde schroeven erbij worden geleverd. Door alles gelijktijdig te vervangen krijgt u een optimaal resultaat van de robotmaaier.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Husqvarna Automower 315X robotmaaier mesjes

Al onze messen zijn gelijkwaardig aan de extra messen die bijgeleverd worden door Husqvarna en het is net zo gemakkelijk om deze messen te vervangen als de originele messen. Ons assortiment bestaat uit zowel 100% stalen mesjes als mesjes met een speciale titanium coating. Om het breken van de mesjes te voorkomen, raden wij aan om de mesjes elke twee tot drie maanden te vervangen. Ons assortiment bevat verschillende grootte sets, zodat u tot een geheel maaiseizoen mee kan. De kleinste sets in onze collectie zijn sets van drie, inclusief de bijbehorende schroeven. Onze grootste standaard set omvat 90 mesjes en bijbehorende schroeven. Mocht u op zoek zijn naar een grotere set of een specifiek aantal, neem dan vooral contact met ons op.