Husqvarna Automower 450X robotmaaier mesjes

Op deze pagina zijn onze Husqvarna Automower 450X robotmaaier mesjes te vinden. Deze robotmaaier heeft 3 mesjes die tegelijkertijd gebruikt worden en om deze reden ook tegelijkertijd vervangen moeten worden. Voor een optimaal gemaaid gazon is het verstandig om deze messen allemaal tegelijkertijd te vervangen. Wij raden aan om deze messen elke twee tot drie maanden te vervangen, zodat de messen goed scherp blijven en de kans op het breken van deze mesjes laag blijft.

Verder bieden wij Husqvarna messen aan van massief staal en titanium. De stalen mesjes gaan gemiddeld 2 maanden mee, en zijn iets goedkoper dan de titanium mesjes. De titanium robotmaaier mesjes blijven langer scherp en zijn steviger dan de stalen mesjes. De titanium mesjes gaan dan ook gemiddeld 3 maanden mee voordat ze aan vervanging toe zijn.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Husqvarna Automower 450X robotmaaier mesjes

Deze robotmaaier van Husqvarna Automower 450X is een populaire achtertuin gazon maaier. Zodoende is het ook belangrijk om de mesjes goed scherp te houden. Zo breken de mesjes niet. Gelukkig is dat heel gemakkelijk te doen door elke twee tot drie maanden deze mesjes te vervangen. In onze sets zijn de bijbehorende schroefjes inbegrepen, die u samen met de mesjes moet vervangen. Ons assortiment bestaat uit messen van staal en stalen robotmaaier mesjes met een titanium coating. Deze speciale titanium coating messen zijn aan alle scherpe kanten gecoat en kunnen tot wel drie maanden me gaan. Hierdoor heeft u een heel seizoen geen omkijken naar uw maaier. Wij leveren verschillende grootte sets. Dus er zit altijd een geschikte set voor u tussen. Door in bulk te kopen kunt u veel geld besparen. Onze standaard sets lopen van 3 tot 30 mesjes, maar bent u op zoek naar een groter aantal robotmaaiermesjes, neem dan contact met ons op en we gaan kijken wat we voor u kunnen doen.