Husqvarna Automower 535x AWD

De complete collectie Husqvarna Automower 535x AWD mesjes is onderstaand te vinden. Deze robotmaaier gebruikt drie mesjes tegelijkertijd. Daarom is het ook belangrijk om alle drie deze mesjes gelijktijdig te vervangen wanneer ze bot of gebroken zijn. Zo blijft uw gazon optimaal gemaaid en voorkomt u uitstekende sprietjes, beschadigd gras of gebroken mesjes in het gazon.

De mesjes zijn eenvoudig zelf te vervangen met behulp van een schroevendraaier. De mesjes worden geleverd inclusief nieuwe schroefjes.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Husqvarna Automower 535x AWD robotmaaier mesjes

Al onze messen zijn gelijkwaardig aan de extra messen die bijgeleverd worden door Husqvarna en het is net zo gemakkelijk om deze messen te vervangen als de originele messen. Ons assortiment bestaat uit zowel 100% stalen mesjes als mesjes met een speciale titanium coating. Om het breken van de mesjes te voorkomen, raden wij aan om de mesjes elke twee tot drie maanden te vervangen. Ons assortiment bevat verschillende grootte sets, zodat u tot een geheel maaiseizoen mee kan. De kleinste sets in onze collectie zijn sets van drie, inclusief de bijbehorende schroeven. Onze grootste standaard set omvat 30 mesjes en bijbehorende schroeven. Mocht u op zoek zijn naar een grotere set of een specifiek aantal, neem dan vooral contact met ons op.