Husqvarna Automower 308 robotmaaier mesjes

Onze complete collectie van mesjes voor de Husqvarna Husqvarna Automower 308 is onderstaand te vinden. Deze robotmaaier heeft 3 mesjes die tegelijkertijd gebruikt worden en om deze reden ook tegelijkertijd vervangen moeten worden. Voor een optimaal gemaaid gazon is het verstandig om deze messen allemaal gelijktijdig te vervangen. Deze robotmaaier van Husqvarna Automower 308 is een populaire grasmaaier voor thuisgebruik.

Verder bieden wij Husqvarna messen aan van massief staal en titanium. De stalen mesjes gaan gemiddeld 2 maanden mee, en zijn iets goedkoper dan de titanium mesjes. De titanium robotmaaier mesjes blijven langer scherp en zijn steviger dan de stalen mesjes. De titanium mesjes gaan dan ook gemiddeld 3 maanden mee voordat ze aan vervanging toe zijn.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Husqvarna Automower 308 robotmaaier mesjes

Zodoende is het ook belangrijk om de mesjes goed scherp te houden, zodat deze niet breken. Om te garanderen dat de mesjes niet breken is het verstandig om de mesjes elke twee tot drie maanden te vervangen. In onze sets zijn de bijbehorende schroefjes inbegrepen, die u samen met de mesjes moet vervangen. Deze messen met een titanium coating hebben een speciale behandeling gekregen aan alle scherpe randjes en kunnen tot wel drie maanden me gaan. Wij leveren verschillende grootte sets, zodat er altijd een geschikte set voor u tussen zit. Door in bulk te kopen kunt u veel geld besparen. Onze standaard sets lopen van 3 tot 30 mesjes, maar bent u op zoek naar een groter aantal robotmaaiermesjes, neem dan gerust contact met ons op.