Husqvarna Automower 305 robotmaaier mesjes

Alle onderstaande mesjes zijn geschikt voor de Husqvarna Automower 305. Deze robotmaaier maakt gebruik van één maaiblok waar drie robotmaaier mesjes op gemonteerd zitten. Omdat de mesjes gelijktijdig gebruikt worden tijdens het maaien is het belangrijk om alle mesjes op hetzelfde moment te vervangen. Dit voorkomt een ongelijk maairesultaat.

Mesjes worden bot naar mate ze langer gebruikt worden, evenals wanneer de mesjes tegen steentjes of takjes botsen tijdens het maaien. Om zo lang mogelijk met uw mesjes te doen is het daarom aan te raden om uw gazon zo vrij mogelijk te houden van deze obstakels.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Robotmaaier mesjes voor Husqvarna Automower 305

Scherpe messen geven een beter maairesultaat. Zodra de messen bot worden dienen de mesjes vervangen te worden. Niet alleen om een goed maairesultaat te behouden maar ook voor uw veiligheid. Botte mesjes kunnen namelijk afbreken waardoor er scherpe stukjes in het gazon kunnen belanden. Dit is gevaarlijk. Het vervangen van de mesjes kunt u gemakkelijk zelf doen met behulp van een schroevendraaier. U schakelt de robotmaaier uit, draait de robotmaaier om en vervangt de mesjes met een schroevendraaier. Raadpleeg voor de zekerheid de handleiding die bij uw robotmaaier geleverd is. Hier staat uitgelegd hoe het vervangen van de messen precies werkt voor uw robotmaaier.

Verschillende grootte sets robotmaaier mesjes

Wij hebben verschillende sets robotmaaier mesjes te koop. De sets hebben groottes van 3 mesjes tot wel 90 mesjes. Deze zijn verkrijgbaar in de stalen variant, of titanium. De titanium mesjes gaan gemiddeld langer mee dan de stalen variant. De mesjes worden geleverd inclusief schroefjes. Zo kunt u altijd de mesjes en schroefjes gelijktijdig vervangen.