Husqvarna Automower 430X robotmaaier mesjes

Deze messen zijn geschikt voor de Husqvarna Automower 430X robotmaaiers. Deze robotmaaier modellen gebruiken 3 messen, die alle drie vervangen moeten worden na twee tot drie maanden volop gebruik. Zo voorkomt u dat de mesjes kunnen breken en behoudt u een optimaal resultaat.

Daarnaast geven goed scherpe messen een veel beter maai resultaat en heeft u geen last van oneven gemaaide onderdelen of uitstekende grassprieten. Deze mesjes zijn erg makkelijk om zelf te vervangen en de benodigde schroeven zijn bij elke set geleverd. Door alle onderdelen gelijktijdig te vervangen geeft de maaier dus een zo goed mogelijk resultaat.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Husqvarna Automower 430X robotmaaier mesjes

Ook de schroeven, waarmee de messen aan het onderstel van de maaier bevestigd zijn, moeten gelijktijdig elke twee tot drie maanden vervangen worden. Deze schroeven zijn bij onze sets inbegrepen in de zelfde hoeveelheid als het aantal messen in de sets. Alles wat u nodig heeft voor het zelf vervangen van de messen is een schroevendraaier. Het vervangen zelf is heel gemakkelijk. Ons assortiment bestaat uit mesjes van compleet staal en robotmaaier mesjes met een titanium coating. Door in bulk te kopen kunt u veel besparen op de kosten. Zo hebben we sets van 3 messen tot sets van 30 messen. Bent u echter op zoek naar een grotere set? Neem dan gerust contact met ons op en we zorgen dat uw order op maat binnen no time bij u aan huis is.