Husqvarna Automower 420 robotmaaier mesjes

Alle onderstaande messen zijn geschikt voor de Husqvarna Automower 420 robotmaaier. Dit model heeft drie messen die elke 2 tot 3 maanden aan vervanging toe zijn. Dit is belangrijk omdat de messen dan minder kans hebben om te breken. Dus zullen ze dan niet snel op uw gazon eindigen.

Verder bieden wij Husqvarna messen aan van massief staal en titanium. De stalen mesjes gaan gemiddeld 2 maanden mee, en zijn iets goedkoper dan de titanium mesjes. De titanium robotmaaier mesjes blijven langer scherp en zijn steviger dan de stalen mesjes. De titanium mesjes gaan dan ook gemiddeld 3 maanden mee voordat ze aan vervanging toe zijn.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Husqvarna Automower 420 robotmaaier mesjes

Verder betekent het geregeld vernieuwen van uw Husqvarna Automower 420 robotmaaier mesjes. Omdat het resultaat van een maai beurt optimaal te houden. Het onderhouden en regelmatig vernieuwen van de mesjes voorkomt uitstekende grassprieten en ongelijk gemaaide onderdelen van uw gazon. In ons assortiment hebben we sets van verschillende grootte, zodat u kunt besparen op de kosten. Door groter in te kopen kunt u de kosten drukken. Om zo veel mogelijk aan uw wensen te voldoen hebben we in ons assortiment robotmaaier messen sets van 3 tot grotere sets van 30. Bent u echter op zoek naar een specifiek aantal of juist grotere sets, schroom niet om contact met ons op te nemen. Verder hebben we zowel geheel stalen messen als stalen messen met een titanium coating in ons assortiment. De speciale messen met de titanium coating gaan tot wel drie maanden mee.