Husqvarna Automower 260 acx

Onze gehele collectie aan messen voor de Husqvarna Automower 260 acx is op deze pagina te vinden. Deze robotmaaier heeft 3 mesjes die tegelijkertijd gebruikt worden en om deze reden ook tegelijkertijd vervangen moeten worden. Voor een optimaal gemaaid gazon is het verstandig om deze messen allemaal gelijktijdig te vervangen.

Verder bieden wij Husqvarna messen aan van massief staal en titanium gecoat. De stalen mesjes gaan gemiddeld 2 maanden mee, en zijn iets goedkoper dan de titanium gecoate mesjes. De titanium coated robotmaaier mesjes blijven langer scherp en zijn steviger dan de stalen mesjes. Ze gaan dan ook gemiddeld 3 maanden mee voordat ze aan vervanging toe zijn.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Husqvarna Automower 260ACX robotmaaier mesjes

Al onze messen zijn gelijkwaardig aan de extra messen die bijgeleverd worden door Husqvarna en het is net zo gemakkelijk om deze messen te vervangen als de originele messen. Ons assortiment bestaat uit zowel 100% stalen mesjes als mesjes met een speciale titanium coating. Om het breken van de mesjes te voorkomen, raden wij aan om de mesjes elke twee tot drie maanden te vervangen. Ons assortiment bevat verschillende grootte sets, zodat u tot een geheel maaiseizoen mee kan. De kleinste sets in onze collectie zijn sets van drie, inclusief de bijbehorende schroeven. Onze grootste standaard set omvat 30 mesjes en bijbehorende schroeven. Mocht u op zoek zijn naar een grotere set of een specifiek aantal, neem dan vooral contact met ons op.