Gardena robotmaaier smart sileno city 500 set mesjes

Alle Gardena robotmaaier smart sileno city 500 set mesjes in ons assortiment zijn hier te vinden. Deze robotmaaier gebruikt één maaikop met drie mesjes. Deze drie mesjes worden op hetzelfde moment gebruikt tijdens het maaien. Ze slijten daardoor ongeveer even snel en moeten dan ook gelijktijdig vervangen worden inclusief de schroefjes.

Onze messen sets worden geleverd inclusief schroefjes. De mesjes zijn gemakkelijk zelf te vervangen met een schroevendraaier. Raadpleeg voor de werkwijze de handleiding van uw robotmaaier.

Scherpe mesjes geven het beste maairesultaat. Door de mesjes regelmatig te vervangen voorkomt u dat het gras beschadigd word door het gebruik van botte mesjes.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena Robotmaaier sileno smart city 500 set robotmaaier mesjes

Ook de schroeven, waarmee de messen aan het onderstel van de maaier bevestigd zijn, moeten gelijktijdig elke twee tot drie maanden vervangen worden. Deze schroeven zitten bij onze sets inbegrepen in de zelfde hoeveelheid als het aantal messen in de sets. Alles wat u nodig heeft voor het zelf vervangen van de messen is een schroevendraaier. Ons assortiment bestaat uit mesjes van compleet staal en Gardena Robotmaaier smart city 500 set mesjes met een titanium coating. Door in bulk te kopen kunt u veel besparen op de kosten. Zo hebben we sets van 3 messen tot sets van 30 messen. Bent u echter op zoek naar grotere sets? Dan verzoeken we om contact met ons op te nemen, zo kunnen we namelijk een uitkomst zoeken die voor u het beste werkt.