Gardena robotmaaier smart sileno city set robotmaaier mesjes

De onderstaande messen zijn bestemd voor de Gardena Robotmaaier smart sileno city set. Deze robotmaaier maakt gebruik van 3 messen, die gelijktijdig vervangen moeten worden. Hierdoor ondervindt u een optimaal maairesultaat. Wij raden u ten zeerste aan om deze messen voor de robotmaaier elke twee tot drie maanden te vervangen, zodat u kunt voorkomen dat de messen breken of dat uw gras oneven gemaaid wordt.

Scherpe messen maaien het gras ook nog eens beter, waardoor u geen last heeft van een gazon dat oneven gemaaid is, of uitstekende grassprieten heeft. Het is erg gemakkelijk om deze mesjes zelf te vervangen, mede omdat de benodigde schroeven erbij worden geleverd. Door alles gelijktijdig te vervangen krijgt u een optimaal resultaat van de robotmaaier.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena Robotmaaier sileno smart city set robotmaaier mesjes

Ook de schroeven, waarmee de messen aan het onderstel van de maaier bevestigd zijn, moeten gelijktijdig elke twee tot drie maanden vervangen worden. Deze schroeven zitten bij onze sets inbegrepen in de zelfde hoeveelheid als het aantal messen in de sets. Alles wat u nodig heeft voor het zelf vervangen van de messen is een schroevendraaier. Ons assortiment bestaat uit mesjes van compleet staal en Gardena Robotmaaier smart city set mesjes met een titanium coating. Door in bulk te kopen kunt u veel besparen op de kosten. Zo hebben we sets van 3 messen tot sets van 30 messen. Bent u echter op zoek naar grotere sets? Dan verzoeken we om contact met ons op te nemen, zo kunnen we namelijk een uitkomst zoeken die voor u het beste werkt.