Gardena Robotmaaier R38Li robotmaaier mesjes

Alle onderstaande mesjes zijn geschikt voor de Gardena robotmaaier R38Li. Dit model maakt gebruik van 3 robotmaaier mesjes. Wij raden aan om alle drie deze messen elke twee tot drie maanden te vervangen, om zo het meeste uit uw robotmaaier te halen. Ook de schroeven, die de mesjes op hun plaats houden, moeten elke twee tot drie maanden vervangen worden.

Scherpe messen maaien het gras ook nog eens beter, waardoor u geen last heeft van een gazon dat oneven gemaaid is, of uitstekende grassprieten heeft. Het is erg gemakkelijk om deze mesjes zelf te vervangen, mede omdat de benodigde schroeven erbij worden geleverd. Door alles gelijktijdig te vervangen krijgt u een optimaal resultaat van de robotmaaier.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena Robotmaaier R38Li robotmaaier mesjes

De reden hiervoor is dat het breken van de mesjes voorkomen kan worden door deze op tijd te vervangen. Zo bent u ervan verzekerd dat gebroken delen van de messen niet op het gras belanden. Daarnaast blijft het gazon gelijkmatig gemaaid door de mesjes scherp te houden. Onze collectie bestaat uit verschillende grootte sets. Zo hebben we messensets die bestaan uit 3 messen en bijbehorende schroeven. Verder leveren we twee soorten messen; de messen van staal en messen met een speciale titanium coating. De messen met deze speciale coating zijn een tikkeltje steviger, gaan daardoor tot wel 3 maanden mee, zodat u een seizoen lang ongestoord kunt genieten van een maaier zonder omkijken.