Gardena robotmaaier sileno city 750 mesjes

Alle Gardena robotmaaier sileno city 750 mesjes die geschikt zijn voor dit model robotmaaier zijn in onderstaand overzicht te vinden. De maaier maakt gebruik van drie mesjes die gelijktijdig maaien. Daarom is het belangrijk om alle drie de mesjes altijd tegelijk te vervangen.

Scherpe messen geven het beste maairesultaat. Uw gras word gelijkmatig gemaaid. Maait u met botte mesjes dan is de kans aanwezig dat deze kunnen breken of dat het gras ongelijk gemaaid word en er uitstekende grassprieten ontstaan.

Onze messen sets worden geleverd inclusief schroefjes. Zo kunt u de messen en schroefjes altijd gelijktijdig vervangen.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena Sileno City 750 robotmaaier mesjes

Scherpe robotmaaier mesjes geven een beter maairesultaat. Zodat robotmaaier mesjes bot worden dan moeten ze vervangen worden. Dit is nodig om een goed maairesultaat te behouden maar ook voor uw eigen veiligheid. Botte mesjes breken namelijk veel sneller, waardoor er scherpe delen in het gazon terecht kunnen komen. Het vervangen van de mesjes kunt u gemakkelijk zelf. U heeft alleen een schroevendraaier nodig. Zorg dat u de robotmaaier altijd eerst volledig uitschakelt voordat u de mesjes vervangt. De mesjes zijn gemakkelijk los te schroeven en zo te vervangen voor nieuwe mesjes en schroefjes. Raadpleeg de handleiding van uw robotmaaier om te zien hoe u de mesjes dient te vervangen. Robotmaaier mesjes voor Gardena zijn verkrijgbaar in verschillende grootte sets. Zo zijn er sets van 3 mesjes maar ook sets van 90 mesjes. Alle mesjes worden geleverd inclusief schroefjes. De mesjes zijn verkrijgbaar in staal of titanium gecoat.