Gardena robotmaaier R45 Li robotmaaier mesjes

Op deze pagina vindt u het gehele assortiment Gardena robotmaaier R45Li robotmaaier mesjes. De Gardena robotmaaiers maken gebruik van één maaiblok waar drie robotmaaier mesjes aan vast geschroeft zitten. Deze mesjes moeten eens in de zoveel tijd vervangen worden. Als de mesjes bot worden dan ontstaat de kans dat ze breken en dan wordt het gras niet gelijkmatig meer gemaaid of beschadigen de botte mesjes uw gazon.

Scherpe mesjes zorgen dat uw gras moeiteloos gemaaid wordt. Hierdoor heeft u geen last van uitstekende grassprieten of gras dat uit het gazon getrokken wordt doordat het achter een bot mesjes blijft steken.

De mesjes moeten daarom regelmatig vervangen worden om een optimaal maairesultaat te behouden.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena robotmaaier R45Li robotmaaier mesjes

De mesjes voor een robotmaaier kunt u gemakkelijk zelf vervangen. De mesjes zitten per drie stuks aan één maaiblok vast met schroefjes. U kunt deze schroefjes gemakkelijk zelf losmaken. Let er wel op dat u de maaier altijd uitschakelt volgens de handleiding van uw robotmaaier. Zo voorkomt u ongelukken. U plaatst de nieuwe mesjes en de nieuwe schroefjes. Let er wel op dat de mesjes nog kunnen inklappen dus draai deze niet te strak vast. De mesjes zijn verkrijgbaar in een stalen variant en een variant met titanium coating. De mesjes met een titanium coating zijn daardoor sterker en gaan gemiddeld langer mee dan de stalen mesjes. De mesjes zijn verkrijgbaar in verschillende grootte sets. Zo hebben we sets van 3 mesjes maar ook sets van wel 90 mesjes.