Gardena robotmaaier smart sileno life 1000 mesjes

Gardena robotmaaier smart sileno life 1000 mesjes zijn verkrijgbaar in staal of titanium. De mesjes worden alle 3 tegelijk gebruikt tijdens het maaien. Daarom moeten deze ook altijd gelijktijdig vervangen worden. De sets worden geleverd inclusief schroefjes. Zo kunt u zowel de mesjes als de schroefjes direct vervangen. Door de messen elke twee tot drie maanden te vervangen voorkomt u dat de mesjes te dun worden en gaan breken.

Daarnaast geven goede scherpe messen een beter maairesultaat en voorkomt u dat het gazon oneven gemaaid wordt of dat er grassprieten uitsteken. De messen zijn gemakkelijk zelf te vervangen met een schroevendraaier.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena Smart Sileno Life 1000 robotmaaier mesjes

Scherpe robotmaaier mesjes geven een beter maairesultaat. Zodat robotmaaier mesjes bot worden dan moeten ze vervangen worden. Dit is nodig om een goed maairesultaat te behouden maar ook voor uw eigen veiligheid. Botte mesjes breken namelijk veel sneller, waardoor er scherpe delen in het gazon terecht kunnen komen. Het vervangen van de mesjes kunt u gemakkelijk zelf. U heeft alleen een schroevendraaier nodig. Zorg dat u de robotmaaier altijd eerst volledig uitschakelt voordat u de mesjes vervangt. De mesjes zijn gemakkelijk los te schroeven en zo te vervangen voor nieuwe mesjes en schroefjes. Raadpleeg de handleiding van uw robotmaaier om te zien hoe u de mesjes dient te vervangen. Robotmaaier mesjes voor Gardena zijn verkrijgbaar in verschillende grootte sets. Zo zijn er sets van 3 mesjes maar ook sets van 90 mesjes. Alle mesjes worden geleverd inclusief schroefjes. De mesjes zijn verkrijgbaar in staal of titanium gecoat.