Gardena Sileno City 350 robotmaaier mesjes

In onderstaand overzicht vindt u alle Gardena Sileno City 350 robotmaaier mesjes. De Sileno City 250 maakt gebruik van één maaiblok waar 3 mesjes op bevestigd zitten. Deze moeten dan ook altijd gelijktijdig vervangen worden.

Scherpe robotmaaier mesjes geven het beste maairesultaat. Zo raakt uw gras niet beschadigd en ontstaan er geen kale plekken. Het vervangen van de mesjes kunt u gemakkelijk zelf. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw Gardena robotmaaier.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Mesjes voor de Gardena Sileno City 350 robotmaaier

Als robotmaaier mesjes bot worden dan worden ze dunner of scheuren en dan bestaat de kans dat ze gaan breken. Deze scherpe delen kunnen dan in het gras terecht komt, dat is gevaarlijk. Zorg er daarom tijdig voor dat u de robotmaaier mesjes vervangt zodra deze bot worden. Gemiddeld worden deze elke 2 a 3 maanden vervangen. Botte mesjes kunnen naast het breken ook het gras beschadigen. Als mesjes bot worden dan kan het gras achter het mesje blijven steken, hierdoor wordt de grasspriet uit de grond getrokken. Hierdoor kunnen lelijke kale plekken ontstaan in uw gazon.

Verschillende soorten robotmaaier mesjes

Robotmaaier mesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en in verschillende grootte sets. Zo hebben wij stalen mesjes in ons assortiment maar ook titanium mesjes. Titanium mesjes gaan gemiddeld langer mee dan de stalen variant. De verschillende sets variëren in grootte. Zo hebben wij sets van 3 mesjes tot wel 90 mesjes.