Gardena robotmaaier sileno city robotmaaier mesjes

Alle robotmaaier mesjes die geschikt zijn voor de Gardena robotmaaier Sileno city staan op deze pagina. Deze robotmaaier modellen bezitten beide 3 messen die gelijktijdig gebruikt worden. Dus ze moeten ook gelijktijdig vervangen worden.

Daarnaast geven goed scherpe messen een veel beter maai resultaat en heeft u geen last van oneven gemaaide onderdelen of uitstekende grassprieten. Deze mesjes zijn erg makkelijk om zelf te vervangen en de benodigde schroeven zijn bij elke set geleverd. Door alle onderdelen gelijktijdig te vervangen geeft de maaier dus een zo goed mogelijk resultaat.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena robotmaaier Sileno city robotmaaier mesjes

Wij raden aan om dit elke twee tot drie maanden te doen om een optimaal resultaat te behouden. Door de messen op tijd te vervangen voorkomt u dat de messen breken en op het gazon terecht komen. Daarnaast geven goed scherpe messen een veel beter maai resultaat. Dus heeft u geen last van oneven gemaaide onderdelen of uitstekende grassprieten. Deze mesjes zijn erg makkelijk om zelf te vervangen en de benodigde schroeven zijn bij elke set geleverd. In ons assortiment hebben we speciale messen met een titanium coating, naast de gewone messen van geheel staal. Deze speciale titanium messen gaan tot wel drie maanden mee. Verder bestaat ons assortiment uit messensets van 3 tot 90 mesjes. Mocht u op zoek zijn naar grotere sets, neem dan gerust contact met ons op.