Gardena robotmaaier sileno city 500 mesjes

In dit overzicht vind u alle Gardena robotmaaier sileno city 500 mesjes. Om een optimaal maairesultaat te behouden vervangt u de mesjes elke twee tot drie maanden. Zo maait u altijd met scherpe mesjes en wordt uw gazon niet beschadigd tijdens het maaien. Wanneer u met botte mesjes maait kunnen de grassprieten achter botte delen van het mes blijven haken en het gazon uitgetrokken worden. Zo kunt u lelijke en kale plekken in het gazon krijgen. Daarnaast hebben oude mesjes grotere kans om te breken. Als een mesje breekt tijdens het maaien komen er stukjes mes in het gazon terecht, dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen.

Onze messen sets worden geleverd inclusief schroefjes en zijn te bestellen in zowel staal als titanium. De titanium mesjes zijn scherper, steviger en gaan gemiddeld langer mee dan de stalen variant.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena Sileno City 500 robotmaaier mesjes

Scherpe robotmaaier mesjes geven een beter maairesultaat. Zodat robotmaaier mesjes bot worden dan moeten ze vervangen worden. Dit is nodig om een goed maairesultaat te behouden maar ook voor uw eigen veiligheid. Botte mesjes breken namelijk veel sneller, waardoor er scherpe delen in het gazon terecht kunnen komen. Het vervangen van de mesjes kunt u gemakkelijk zelf. U heeft alleen een schroevendraaier nodig. Zorg dat u de robotmaaier altijd eerst volledig uitschakelt voordat u de mesjes vervangt. De mesjes zijn gemakkelijk los te schroeven en zo te vervangen voor nieuwe mesjes en schroefjes. Raadpleeg de handleiding van uw robotmaaier om te zien hoe u de mesjes dient te vervangen. Robotmaaier mesjes voor Gardena zijn verkrijgbaar in verschillende grootte sets. Zo zijn er sets van 3 mesjes maar ook sets van 90 mesjes. Alle mesjes worden geleverd inclusief schroefjes. De mesjes zijn verkrijgbaar in staal of titanium gecoat.