Gardena robotmaaier smart sileno life 750 mesjes

Onderstaand vind u ons gehele assortiment Gardena Robotmaaier Smart Sileno Life 750 mesjes. De robotmaaier gebruikt 3 mesjes tegelijk om te maaien. Wij raren daarom aan om alle mesjes op hetzelfde moment te vervangen. Zo voorkomt u dat oude en botte mesjes breken en in het gazon terecht komen of dat de mesjes uw gazon beschadigen.

Met scherpe messen maaien is beter voor het gras, zo blijft het gazon altijd gelijkmatig gemaaid, steken er geen grassprieten uit en beschadigd uw gazon niet doordat sprietjes blijven steken achter botte messen. De benodigde schroefjes voor het monteren van de mesjes worden bijgeleverd.

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Gardena Smart Sileno Life 750 robotmaaier mesjes

Scherpe robotmaaier mesjes geven een beter maairesultaat. Zodat robotmaaier mesjes bot worden dan moeten ze vervangen worden. Dit is nodig om een goed maairesultaat te behouden maar ook voor uw eigen veiligheid. Botte mesjes breken namelijk veel sneller, waardoor er scherpe delen in het gazon terecht kunnen komen. Het vervangen van de mesjes kunt u gemakkelijk zelf. U heeft alleen een schroevendraaier nodig. Zorg dat u de robotmaaier altijd eerst volledig uitschakelt voordat u de mesjes vervangt. De mesjes zijn gemakkelijk los te schroeven en zo te vervangen voor nieuwe mesjes en schroefjes. Raadpleeg de handleiding van uw robotmaaier om te zien hoe u de mesjes dient te vervangen. Robotmaaier mesjes voor Gardena zijn verkrijgbaar in verschillende grootte sets. Zo zijn er sets van 3 mesjes maar ook sets van 90 mesjes. Alle mesjes worden geleverd inclusief schroefjes. De mesjes zijn verkrijgbaar in staal of titanium gecoat.